Zemlbába do kapsy za 5 minut

Zemlbába (žemlovka) je velmi oblíbený sladký recept, ale její příprava je poměrně zdlouhavá. Proto se nám Láďa Hruška rozhodl ukázat recept na jednoduchou zemlbábu (žemlovku) do kapsy, u které nebudeme potřebovat troubu, protože se nepeče. Recept je rychlý a zvládnete jej ráno, než půjdete do školy nebo práce.

Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat.

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • Toastový chléb
  • 1 – 2 jablka
  • Máslo (několik plátků)
  • Skořicový cukr
  • Rozinky
  • Pár kousků čokolády

Postup přípravy:

Příprava zemlbáby do kapsy je velmi jednoduchá. Nejdříve si oloupeme a nastrouháme jablko.

Osobně jablko neloupu, protože slupka obsahuje nejvíc vitamínů.

Poté si rozložíme toastové chleby, do kterých dáme tenký plátek másla, nastrouhané jablko, špetku skořicového cukru, pár rozinek a kousek čokolády.

Nakonec dáme další tenký plátek másla a přikryjeme druhým toastovým chlebem.

A můžeme zapékat v toustovači. Asi po 5-ti minutách budeme mít hotovo.

Vaříme s Láďou Hruškou (Recepty Ládi Hrušky) – Dobrou chuť.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.