Avokádová mňamka

Avokádová mňamka

Avokádo je oblíbenou pochoutkou, které koupíme téměř v každém supermarketu. Je velmi dobré v teplé i studené kuchyni a můžeme z něj udělat výborné smoothie nebo například guacamole. V dnešním…Přečíst celý článek →
Špagetová pizza

Špagetová pizza

Pizza je v Americe a také Itálii velmi oblíbeným jídlem, které můžeme připravit na mnoho způsobů. Oblíbené pizzy jsou s mozzarellou, žampiony nebo třeba s ananasem. V dnešním receptu nám…Přečíst celý článek →
Domácí bramborové chipsy

Domácí bramborové chipsy

Bramborové chipsy nebo brambůrky jsou oblíbenou součástí různých párty, oslav a sportovních večerů při televizi. Bohužel chipsy kupované v obchodech jsou plné přepálených tuků a éček. V dnešním receptu nám…Přečíst celý článek →
Bramborová spirála

Bramborová spirála

V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí velmi oblíbenou pochoutku, kterou můžeme najít v mnoha stáncích nabízejících také velmi oblíbené langoše. Pochoutka se jmenuje bramborová spirála. Její příprava je velmi…Přečíst celý článek →
Pivouni na grilu

Pivouni na grilu

V dnešním receptu amatérský kuchař a experimentátor Láďa Hruška potěší především milovníky masných výrobků a venkovního grilování na ohni. Ukáže nám postup přípravy výborných pivounů (pivních buřtů/špekáčků) na grilu. Pokud…Přečíst celý článek →
Knedlík bez vaření

Knedlík bez vaření

Recepty na přípravu ovocných knedlíků od Ládi Hrušky najdete na našem webu mnoho. V dnešním receptu nám Láďa Hruška ukáže postup přípravy výborných knedlíků bez vaření. Jedná se o velmi…Přečíst celý článek →
Rajčatový džem

Rajčatový džem

Rajče neboli rajské jablko je velmi oblíbená zelenina, která kromě velkého množství vitamínu C a beta-karotenu obsahuje také vitamín B, chrom a draslík. V dnešním receptu nám experimentátor a amatérský…Přečíst celý článek →
Rajčatovo-paprikový dip

Rajčatovo-paprikový dip

Zanedlouho nám začne grilovací sezóna a milovníci grilování už přemýšlí, jakou specialitkou oslní své hosty. Láďa Hruška má pro ně výborný tip, který nazval "rajčatová hořčice", i když příhodnější název…Přečíst celý článek →
Domácí kečup

Domácí kečup

Kečup je hustá zelinová směs, kterou má snad každý rád. Můžeme ho konzumovat spolu s klobásami, párky, hranolky, těstovinami, v toastech, na pizze apod. Bohužel většinou kečupy v obchodech nemají…Přečíst celý článek →
Domácí bylinkové máslo

Domácí bylinkové máslo

Máslo je oblíbeným mléčným výrobkem, který se používá snad ve všech kuchyních. Máslo obvykle mažeme na rohlíky, chleba a další pečivo, které jim dodá výbornou chuť. V dnešním receptu nám…Přečíst celý článek →