Bramborová spirála

V dnešním receptu nám Láďa Hruška představí velmi oblíbenou pochoutku, kterou můžeme najít v mnoha stáncích nabízejících také velmi oblíbené langoše. Pochoutka se jmenuje bramborová spirála. Její příprava je velmi jednoduchá a s trochou šikovnosti ji zvládne opravdu každý. Dochutit si ji můžete dle libosti.

Pojďme se na recept Ládi Hrušky podívat.

Jaké ingredience budeme potřebovat:

  • Brambory
  • Špilka (špejle)
  • Olivový olej
  • Sůl
  • Koření na brambory

Postup přípravy:

Nejdříve si důkladně očistíme brambory a napíchneme je na špilky.

Poté bramboru v úhlu nařízneme a otáčíme jí tak, aby nám vznikla spirála.

Pozor, nesmíme řezat až ke špilce, jinak se nám brambora rozřízne.

Jakmile budeme mít spirály hotové, pokapeme je olivovým olejem a dochutíme solí nebo kořením na brambory.

Pečeme v troubě krásně dozlatova.

Video postup přípravy bramborové spirály:

Vaříme s Láďou Hruškou (Jídelníček, recepty Ládi Hrušky) – Rychlé chuťovky – Dobrou chuť.

Podpořte prosím náš článek lajkem, sdílením nebo komentářem, děkujeme.